Activitati

ACTIVITATI POSIBILE
Plimbare cu bicicleta: Descoperă așezările locale și peisajele spectaculoase pe două roți, explorând traseele potrivite pentru biciclete.

Excursie cu barca: Explorează canalele înguste ale Deltei Dunării cu barca cu vâsle pentru o experiență mai intimă și liniștită.

Croazieră în Delta Dunării: Explorează minunățiile Deltei Dunării într-o croazieră relaxantă. Descoperă viața sălbatică și peisajele uimitoare ale apei și stufurilor.

Excursie la Cetățile Străvechi: Explorează istoria într-o excursie la cetățile străvechi din apropiere, precum cetatea Histria sau cetatea Enisala, descoperind misterele trecutului.

Fotografie de natură: Pentru pasionații de fotografie, Delta Dunării oferă oportunități inepuizabile pentru a captura peisaje spectaculoase și viața sălbatică unică.

Observarea păsărilor: Delta Dunării este o adevărată comoară pentru pasionații de ornitologie. Ia cu tine binoclul și apucă-te de observat păsările în habitatul lor natural.

Pescuit: Bucură-te de o experiență de pescuit în apele Deltei Dunării, unde vei găsi o varietate bogată de specii piscicole.

Degustare de Vinuri Locale: Savurează vinuri locale de calitate într-o experiență de degustare într-un cadru autentic, descoperind aromele unice ale regiunii.

Atelier de Gastronomie: Participă la un atelier de gastronomie în care poți învăța să pregătești unele dintre cele mai delicioase specialități locale, sub îndrumarea bucătarilor tradiționali.

Expediție cu Caiacul la Apus: Închiriază un caiac pentru o aventură pe apă la asfințitul soarelui. Experimentează magia Deltei Dunării în timp ce lumina soarelui se reflectă în apele liniștite.

Drumeții : Explorează satele pitorești și peisajele idilice prin drumeții, oferindu-ți o perspectivă autentică asupra vieții deltei.