Casa Varvara

Într-un tărâm pitoresc, între dealurile răzlețe, unde privirile curioase se pierd în nuanțele verzi ale naturii, se desfășura povestea Pensiunii Casa Varvara, Somova. Acest mic colț de rai era presărat pe malul apelor bătrâne ale Dunării, undeva în apropierea intrării în minunata Delta Dunării.

Descoperă farmecul autentic al Deltei Dunării la Pensiunea Casa Varvara din Somova! Între dealurile răzlețe, la malul apelor mărețe ale Dunării, te întâmpină un mic colț de rai, o oază de liniște și tradiție. Casa originala, cu rădăcini adânci în istorie, a fost construită în 1904 și a fost odinioară locuința moașei satului, bătrâna Varvara. Păstrându-și autenticitatea și farmecul vremurilor apuse, Casa Varvara este așezată pe una din culmile înalte ale Dobrogei, veghind cu mândrie intrarea în Delta Dunării. Cu arhitectură tradițională și atmosferă primitoare, Pensiunea Casa Varvara te îmbie să explorezi frumusețea naturală a împrejurimilor. Camerele noastre confortabile te vor cufunda în atmosfera caldă și relaxantă, oferind totodată priveliști spectaculoase asupra râului Dunărea și a peisajului pitoresc. În timpul șederii tale, poți savura preparate locale delicioase, poti alege să te relaxezi pe terasa casutei tale, cu vedere la apusuri magice sau să explorezi rezervațiile naturale din apropiere, vei descoperi că fiecare moment la Casa Varvara este o călătorie în extraordinar. Reînnoiește-ți spiritul și conectează-te cu natura într-un cadru autentic și plin de istorie. Alege Pensiunea Casa Varvara pentru o experiență memorabilă în inima Deltei Dunării!

Bine ați venit la Iatacul Varvarei, un refugiu autentic în inima Deltei Dunării!

Cu o paletă de culori calde și accente de culoare, Apartamentul Cherry emană o atmosferă primitoare și relaxantă.

Admirație la Lakeview House: Lakeview House te îmbie să descoperi liniștea și frumusețea naturii de la marginea lacului.

Descoperă Răsăritul la Sunrise House

Bine ați venit la Atelierul de Pictură, un loc magic undeva la o mansardă cu vederi spectaculoase!

Bine ați venit la "La Movilița", ultima noutate de la Casa Varvara! Pregătiți-vă să vă pierdeți într-un colț de rai, unde natura își dezvăluie toată splendoarea, iar fiecare priveliște este o podoabă senzatională. Acesta este locul unde farmecul întâlnește confortul, iar ospitalitatea primește o nouă definiție.